Idre

heej

Ungefär 2 veckor sen jag skrev sist! men förra veckan var jag i Idre så då var det därför. Det var iallafall jätteroligt att äntligen få åka skidor igen. Dom två första dagarna blåste det rätt mycket så sitt-liftarna var stänga nästan hela dom dagarna, och sen på måndag kväll blev jag förkyld så det var inte så jättekul... Men resten var veckan var perfekt! Jättefint väder och bra backar och en bra vän också! :D


Lite bilder från idre där då. saknar redan att åka skidor, det äger!

8/3'Firade' med lite glass igår att nya säsongen av Grey's Anatomy har börjat haha. Var till och med Två nya avsnitt igår, asbra. och dom första avsnitten var så klart jättebra , har väntat länge på att det ska börja :) haha så töntig jag är. är världens serienörd typ, tittar på alla amerikanska ungdomserier som typ gossip girl, vampire diaries, 90210, glee, pretty little liars.  har också sett one three hill, the O.C, the hills, desperete housewifes vänner m.m listan kan göras lång ;)

Imorgon blir det först skolan från halv 10 till 4 sen hem till sara och planera inför nästa vecka. ska till Idre då! längtar hur mycket som helst!! ska blir riktigt roligt :Dhar börjat lite på min skiss som jag visade igår!
skiss

den ser rätt så ful ut nu i början men tror den kan bli ganska bra när den är klar. hoppas det iallfall :)

RSS 2.0