28/2

Sitter och pluggar matte, går inte alls bra.. har prov imorgon :(

min mattebok och en ny teckning som snart är klar

visar bättre bild när den är helt klar :)

NEW

Idag har jag övningskört, nästan ända in till stan. gick bra. Var i stan och handlade och snart kommer mina fina klasskompisar hit! Har också gjort en ny teckning , här är den:som vanligt blir den inte lika fin när man tar kort på den, tex håret ser inte alls bra ut eftersom det blänker m.m..
borde köpa en scanner!!

Promarkers

Har varit i Halmstad idag. Var bland annat i en konstaffär och köpte mina första promarkers! :D Köpte 12 stycken i olika nyanser, mest hudfärger (köpte till 3 st, blå, svart och ljusgrå). Ska bli riktigt roliga att testa dom! :DMan ser inte färgerna så jättebra på dom första bilderna men det var dom här jag köpte:


LOV!

Äntligen lov! skönt!!!
Nu ska jag rita hela kvällen :)Let it be

Har inte uppdaterat på ett tag men har inte haft nått roligt att skriva.  Det ända jag har gjort dom senaste dagarna är varit i skolan, ridit och pluggat.. haft väldigt mycket i skolan den senaste veckan så har pluggat ganska mycket då och inte hunnit rita nått... Men ikväll hann jag rita lite :)


inte så jättebra bild eftersom jag har tagit kort på tecknignen med iphonen men det är nått iallafall! :)

Rest in peace
<3 <3

Birthday!!

Fyller 17 år idag då, och det har varit en jättebra dag!!
Först två lektioner i skolan och firade med lite fika på historian, sen skridskor med klassen och efter det massa fika hos mormor och morfar :D Nu har vi precis firat mig med familjen med paket och tårta!Perfekt födelsedag! :D

9/2

Idag har det varit en skön dag i skolan. Började halv 10 men teater/dans/musik förestälning. Efter det hade vi historia i typ en timme med bästa humanistklassen! :D Sen mat på torggrillen med Lovisa och Nadja eftersom ugnarna på skolan hade exploderat?? haha sist engelska som vi fick sluta tidigare från så att jag kunde ta en tidigare buss hem :D Hur skön dag som helst. Efter skolan har jag ridit och nu pluggar jag no!
Imorgon fyller jag år :D wehoo !


Har visat denna bilden innan men visar den igen. Det är den teckningen som jag är mest nöjd med av alla jag har ritat! gillar den jättemycket! Har också köpt en ram till den så nu står den fint på mitt rum :D

6/2

idag: skolan från 8-4, hem och rida och sen plugga no.
Pluggar No till provet som är imorgon nu då och det är typ det tråkigaste man kan göra....... värsta ämnet i skolan (+ matte och idrott). Tur att jag går humanistiska programmet så att jag slipper det nästa år :D iaf matte och no.


Lite inspiration:
från we <3 it och deviant art


Marilyn Manson drawingÄntligen klar! Blev lite slarvig i slutet men den blev väl helt okej endå.

f.r.i.e.n.d.s <3hahaha

RSS 2.0