Gott nytt år!!!!!


Nyår!

Orkade inte göra klart tecknignen igår och inte idag heller, haha. Men den är näästan klar!
Nu ska jag åka till min kompis Sara och fira nyår :D
Gott nytt år alla!! :D


Den här gav jag till min mormor och morfar i julklapp. Dom blev jätteglada :)
Inte så bra bild eftersom jag tog kort på den i ramen med min gamla mobilkamera :)

29/12

Sitter nu i bilen på väg till gekås efter det ska jag till min kompis Bella. Imorgon ska jag göra klart teckningen som jag började med för några dagar sen! Kommer lägga upp den på bloggen när den är klar :)

28/12

Idag har jag inte gjort mycket alls. Bara ridit och kollat på vampire diaries.
Igår var jag i stan med Sara och min syster och mamma. Skulle köpa en klänning till nyår men det gick ju sådär.
ikväll har jag fortsatt rita på porträttet som jag la upp igår, är snart klar. Nu ska jag fortsätta kolla på vamipre diaries, väldigt bra serie!! :)<3 <3
Gamla porträtt

Här kommer några "gamla" porträtt som jag har ritat. Egentligen är dom inte så jättegamla för har bara ritat "seriöst" så som jag gör nu i ungefär ett år!

Den första är nog en utav dom äldsta. Ritade den i vintras, februari var det nog tror jag.Dom två här över var också ganska längesen jag ritade, det var nog i våras. Dom är väldigt ljus eftersom jag skuggade väldigt löst då.Denna är ganska ny, från september/oktober. När jag hade ritat denna var jag väldigt nöjd men nu ser jag ganska mycket som skulle behöva ändras, tex näsan och skuggningen på vissa ställen.  :)Den här är ett utav det senaste jag har ritat, gjorde den nu i december. :)


Känns som att jag har utvecklats ganska så mycket på ett år. Har ritat hela mitt liv men som jag skrev tidigare så har jag ritat seriöst sen i vintras ungefär. :)

Jag har tyvärr ingen scanner så att jag kan scanna in mina bilden till datorn så jag ta kort med min mobiltelefon istället . Det är därför vissa bilder är lite suddiga eller oskarpa på vissa ställen.


Work in progress

Började på en ny teckning ikväll. Har ganska mycket kvar, får se hur den blir när den är klar! :)


hand in handHär är en bild jag ritade för några dagar sen. Ganska slarvigt gjort och tog inte heller så lång tid att göra :)
Använde mina ny pennor som jag fick i julklapp. Till denna bilden använde jag bara 2B och stompfer såklart. :)

Mitt första inlägg

Välkommen till min blogg. Här kommer jag mest att lägga upp teckningar som jag har ritat och skriva lite om mitt liv också. :)

Kommentera och Följ gärna med bloglovin :)
bloglovin

RSS 2.0